S+X Solutia software pentru diagnosticarea si remiterea disfunctiilor medicale si psihologice de cuplu

  • 15.07.2020,
  •  de catre Stefan Biji

S+X singura aplicatie software destinata imbunatatirii vietii de cuplu

Anii de dupa trecerea in noul mileniu au adus cu ei o serie de probleme de sanatate fizica si mentala datorate in primul rand programului de munca adoptat de multi dintre noi si care a adus o crestere a hormonilor de stres – cortizol – manifestata in primul rand in bolile autoimune si in alterarea comportamentului uman in relatia de familie si de cuplu.

Ce inseamna acest lucru: Organizatia Mondiala a identificat o serie de afectiuni specifice barbatilor – 5 – , femeilor -4- si una de cuplu care afecteaza in jur de 34% din populatia adulta a lumii.

In acest sens, impreuna cu un colectiv de specialisti in medicina, psihologie si IT am creat aplicatia S+X  (https://splusx.ro) care este destinata diagnozei si remiterii acestor afectiuni in mod online, bazat pe o experienta de 15 ani intr-o clinica privata cu un numar de peste 5000 de pacienti din toata lumea, din care peste 94% au fost vindecati complet.

Solutia este extrem de simplu de utilizat, are trei sectiuni – prima de identificare a existentei afectiunii, – a doua de determinare a gradului in care pacientul este afectat si – a treia destinata protocoalelor de remitere a afectiunilor.

Solutia poate fi testata absolut gratuit de oricine, are interfata nativa in limba engleza si romana putand fi tradusa fara probleme in orice alta limba de circulatie mondiala.

Recomandam tuturora sa faca acest test gratuit pentru a-si putea oferi o perspectiva noua asupra modalitatilor in care isi poate imbunatati calitatea vietii private si a celei de cuplu.