Servicii complete
Descopera serviciile noastre de consultanta business, implementare software predefinit OPTI si dezvoltare software personalizat la cerere.
Observand nevoia de consultanta in imbunatatirea activitatilor si in dezvoltarea strategica a afacerilor conform cu tendintele noi, am decis sa colaboram cu firme de talie mare si recunoscute pe plan international in aceste activitati.

Fie ca a fost necesara experienta noastra in largirea portofoliului de clienti, de servicii sau pentru identificarea de piete noi, am livrat pentru toti partenerii nostri, propunandu-ne sa realizam acest lucru si in viitor, o gama variata de servicii.

Printre acestea se numara Strategic Business Development, participare activa in proceduri de Mergers & Acquisitions, consultanta in identificarea de nise noi pentru dezvoltarea unor produse si servicii noi pe piata din Romania si cea a Europei de Est.

SERVICII

Realizare software la comanda

Nu ai gasit pana acum o solutie soft care sa acopere cerintele tale? Te ajutam sa o construiesti de la zero!
Descopera serviciul

Implementare software OPTI

Solutii OPTI pentru automatizare procese si SINTACT pentru nevoi de informare legislativa.
Descopera serviciul

Consultanta de business

Alege serviciul de consultanta daca iti extinzi afacerea in alte zone, vrei sa-ti cresti vanzarile, lansezi produse noi sau vrei parteneri externi.
Descopera serviciul
Dezvolta-ti business-ul prin solutii inteligente
Simplifica fluxurile de lucru si creste profitul operational obtinut prin optimizarea activitatilor desfasurate, prin solutii software inteligente, dezvoltate pe baza nevoilor tale.