Realizare Software la Comanda
Impreuna cu partenerii nostri oferim clientilor posibilitatea de adaptare a unor solutii existente pentru cererile lor functionale sau, daca acest lucru nu este posibil, prin analiza detaliata a situatiei putem crea noi solutii personalizate.

Activitatile in care facem acest lucru sunt urmatoarele:
- Procese specifice, unice care sunt critice pentru activitatea unei companii: culegere comenzi cu specific ridicat, volume mari de date, reorganizarea productiei in functie de urgente
- Adaptarea si conectarea unor solutii existente la solutiile clientilor in vederea usurarii transferului de informatii (culegere comenzi in regim EDI, management materii prime JIT)
- Automatizari de procese si proceduri specifice care apar de regula in domeniul resurselor umane si a interactiunilor cu clientii
- Aplicatii specifice de tip asset management din diferite activitati de furnizari servicii

BENEFICII

Integritatea proceselor

Noi ne ocupam de intreg procesul de implementare, indiferent daca in solutie sunt cooptati si alti furnizori de hardware sau software.

Mentenanta continua

Solutiile noastre sunt livrate in regim SaaS, clientul platind o chirie pentru aplicatiile puse la dispozitie care include atat garantia cat si mentenanta necesara.

Investitia redusa

Efortul investitional pe care clientul trebuie sa il faca cu analiza, dezvotarea , implementarea, trainingul utilizatorilor este redus.

Reducerea riscurilor

Beneficiaza de experienta unor implementari anterioare care reduc semnificativ posibilitatea de esec in cazul aplicatiilor noi.

Analiza detaliata

Au parte de analiza profesionala care ajuta clientii sa identifice toate aspectele care pot influenta functionalitatea finala a unei aplicatii.

Testarea virtuala

Permit testarea in mediu virtual, lucru care duce la eliminarea tuturor disfunctionalitatilor si implicit a timpului necesar pentru implementare.

Dezvolta-ti business-ul prin solutii inteligente
Simplifica fluxurile de lucru si creste profitul operational obtinut prin optimizarea activitatilor desfasurate, prin solutii software inteligente, dezvoltate pe baza nevoilor tale.