Mind 4 Machines – automatizari procese industriale

  • 06.09.2023,
  •  de catre Stefan Biji

Avem placerea sa ne anuntam prtenrii si clientii ca am castigat finantarea prin proietul M4M firnantat direct de Bruxelles destinat automatizarii proceselor industriale de la clientul nostru Rofelix Industries care este specializat in constructia de utilaje destinate  procesarii lemnului.

Alaturi de partenerii nostri de la SEEI Technology vom colabora sa realizam o solutie software complexa destinata automatizarii proceselor industriale desfasurate de Rofelix si totodata de crestere a productivitatii muncii prin eficientizarea resurselor folosite in procesele desfasurate.

Solutia va pune sub aceiasi umbrela tot ce inseamna order management, procurement resurse, planificarea productiei, organizarea livrarilor, urmarirea si procesarea in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in firma si crearea unui tablou de bord care ofera posibilitatea managerilor sa fie informati in cel mai scurt timp asupra statusului proceselor in desfasurare.

Nu conteaza tipul de proces urmarit, ne intereseaza daca acest proces se pastreaza in intervalul de parametri dinainte stabiliti ca optimi sau se abate de la ei si trebuie intervenit imediat.

Solutia este cu functionalitati si aplicatii multiple, ea practic putand fi folosita de orice companie de productie industriala si daca din punctul Dvs de vedere exista interes, va rugam sa n comunicati acest lucru pentru a va putea pune la dispozitie mai multe detalii functionale.