Finantari europene pentru digitalizare

  • 31.08.2022,
  •  de catre Stefan Biji
Digitalizarea si automatizarea firmei se face de acum cu fonduri nerambursabile
Digitalizarea proceselor dintr-o firma devine din ce in ce mai accesibila oricarei firme care doreste sa faca acest lucru.
Fie ca vorbim de sisteme de tip Enterprise Resource Planning ERP sau de automatizari de procese cum ar fi culegerea automata de date, solutii de interactiune cu clientii tip CRM, roboti care sa faca muncile repetitive de tip chat-bot sau emitere automata de documente cum ar fi facturile, de tip RPA, acum va sunt mult mai accesibile datorita progamelor de finantare nerambursabile pentru acestea.
OPTIA este o suita de solutii care acopera toate aceste necesitati, de la urmarirea si contabilizarea rezultatelor, la planificarea productiei, la organizarea proceselor, la achizitia mobila de date si interactiunea in timp real cu toti angajatii dintr-o firma.
Orice companie are nevoie de aceste solutii intr-o masura mai mare sau mai mica, dar pentru a identifica solutia care se potriveste cel mai bine firmei Dvs, va trebui facuta o analiza a situatiei existente si a cerintelor functionale noi din firma.
Aici va mai oferim inca o veste buna: Analiza proceselor si a cerintelor v-o oferim GRATUIT
Trebuie numai sa ne contactati ca sa discutam, sa stabilim o intalnire si sa va punem in legatura cu firma care va face proiectul de finantare pentru Dvs.
Experienta pe care o avem in livrarea de astfel de solutii complexe se bazeaza pe interactiunea noastra anterioara cu clientii  in proiecte de mare anvergura si absolut unice.

PASII CARE TREBUIE FACUTI:

– identificati cele mai mari probleme cu care va confruntati acum in firma
– intrati in contact cu noi pentru o prima discutie
– stabilim impreuna un plan de implementare al unei solutii personalizate pe cerintele Dvs.
– evaluam necesarul de solutii software necesar
– va punem in legatura cu consultantii nostri pentru scriere proiecte
– dupa acordarea finantarii trecem la executia proiectului pentru a fi livrat catre firma Dumneavoastra

Puteti sa ne cautati oricand si vom fi bucurosi sa putem discuta despre situatiile cu care va confruntati.
Cu siguranta gasim impreuna o rezolvare!