Strategic Business Development pentru OCM producatorul numarul 1 de aliaje si laminate neferoase din Rusia

  • 01.10.2020,
  •  de catre Stefan Biji

In urma contactelor si a proiectelor desfasurate cu compania mama Ural Mining and Metallurgical Corporation din Rusia (UMMC) am decis preluarea reprezentantei companiei OCM din cadrul holdingului care se ocupa de productia de laminate din cupru, bronz, alama si ale aliaje facute din metalele produse de UMMC- cupru, zinc, nichel.

Asfel productia de bare, profile, tabla, benzi, preforme si orice alte produse destinate industriilor prelucratoare pot fi accesate acum prin intermediul serviciilor noastre.

OCM este specializata in productia tevilor de mare presiune destinate schimbatoarelor de caldura din marile complexuri energetice, dar poate produce la comanda si orice alt profil care poate fi de interes pentru clientii ei.

Produsele snt de inalta calitate, beneficiaza de tehnologie de ultima generatie in privinta realizarii lor, iar OCM se implica cu toate resursele aflate la indemana in oferirea de produse de cea mai inalta calitate si accesibilitate pentru clientii ei.

Bioeuro in calitate de partener al UMMC pentru extinderea pietelor in care aceste produse se pot folosi, va asigura de tot suportul pentru a intra in contact cu top managementul companiilor, cu specialistii care au in spate foarte multi ani de experienta care pot oferi sprijinul necesar in definirea cu acuratete a comenzilor de produse de care aveti nevoie.