Bioeuro – Reprezentantul exclusiv pentru Europa de Est a Cable Alliance – cel mai mare producator de cabluri din Rusia

  • 22.09.2020,
  •  de catre Stefan Biji

Bioeuro – Reprezentantul exclusiv al Cable Alliance pentru tarile Europei de Est

Avem placerea sa va prezentam compania Cable Alliance – producatorul numarul unu de cabluri din Rusia. Cable Alliance  este un holding de firme care are in componenta 4 mari fabrici de cabluri si un institut de cercetare si proiectare pentru cabluri.

Acest lucru ne permite sa producem toate tipurile de cabluri de joasa, medie si inalta tensiune, de cupru izolate, de aluminiu pentru transport aerian de energie, de comunicare si de comanda de cupru, fibra de sticla de toate dimensiunile, pentru orice tip de cerere.

Cablurile pot avea izolatii diverse de la cauciuc, la polietilena, si alti polimeri specifici cu continut scazut de clor si cu inflamabilitate foarte scazuta, cabluri pentru industria auto, constructii, uz minier, cale ferata, constructii navale, centrale atomoelectrice conforme cu standardele internationale.

Aceasta afacere va fi extinsa si in tarile Europei de Est, prin partenerul nostru Bioeuro din Cluj (www.bioeuro.ro) care se ocupa de relatia cu clientii din aceste tari indiferent de profilul acestora – engrosisti, firme de implementare proiecte, companii nationale de transport energie, de cai ferate, etc)
Din acest motiv dorim sa va punem la dispozitie contactele noastre care va stau la dispozitie in permanenta telefonic sau via email.

Acestea sunt urmatoarele:
– Reprezentant Cable Alliance in Romania, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, domnul Stefan BIJI care poate fi solicitat telefonic pentru informatii sau comenzi la numarul de telefon 0720534134 sau la adresa de email: contact@bioeuro.ro

Va stam la dispozitie cu orice informatii referitoare la aceste subiecte, pentru echivalarea de standarde operationale si orice alte detalii pe care veti dori sa le cunoasteti.