Solutii LEGISLATIVE Wolters Kluwer Romania

 

 

 

 

 

In calitate de distribuitor autorizat al solutiilor de informare legislativa si documentare juridica de la Wolters Kluwer Romania va oferim consultanta in alegerea celui mai potrivit pachet care vi se potriveste in activitatea dumneavoastra de zi cu zi.

 

 

Wolters Kluwer Romania este principalul furnizor de solutii legislative din Romania venind in intampinarea profesionistilor din domeniul juridic , economic, public, si nu numai cu produsele Sintact si iDrept in varianta online cu acces pe baza de user si parola.

 

 

Noul Sintact cuprinde  peste 10 milioane de spete inserate la nivel de articol, cu care obtii cele mai bune rezultate din cercetarea juridica. Are foarte multe functii de cautare si poate fi folosit si ca o servieta virtuala.

 

 

Si pentru ca timpul fiecarui profesionist conteaza, pe langa Legislatie RO si EU actualizata la zi si Jurisprudenta, in iDrept si Sintact gasiti comentarii ale celor mai importante legi, articole integrale din reviste cu colectii la zi, modele de documente, fluxuri fiscale si civile, intrebari si raspunsuri pertinente date de specialisti, si puteti urmari istoricul judiciar al unei persoane de la toate instantele din tara in acelasi loc.

 

 

Pentru cei care doresc sa aiba o evidenta cat mai buna a dosarelor si contractelor, sa poata urmari termenele, sa poata factura si tine evidentele incasarilor si a platilor, sa delege sarcini, sa cronometreze timpul alocat unui client,  LexForce este cea mai buna alegere.

 

 

LexForce este aplicatia pentru managementul activitatilor dintr-un cabinet de avocatura dar care poate fi personalizat sau dezvoltat si pentru alte activitati sau departamente din cadrul unei firme.

 

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne cereti un cont demo gratuit ca sa va convingeti!