solutii software pentru hoteluri si restaurante de tip horeca

 

 

 

Solutiile de acest gen au aparut ca necesitate a automatizarii si cresterii controlului din locatiile de tip Horeca. Fie ca vorbim de emitere note de plata, facturi, chitante, bonuri fiscale, organizare meniuri, calcul preturi, evidenta gestiuni produse finite sau materii prime, interfatari cu solutiile de gestiune existente in folosinta clientului in cazul restaurantelor fie activitatile specifice de hotel pornind de la rezervari, interfatari cu site-uri de rezervari, evaluari, management camere, evidenta locuri libere, management de evenimente, toate sunt cuprinse in aceste aplicatii specifice.

Pe langa aplicatiile relativ obisnuite de tipul celor enumerate mai sus, firma noastra pune la dispozitia clientilor solutii speciale pentru hoteluri de 4 sau 5 stele care cresc si mai mult gradul in care clientul poate interactiona cu hotelul la care doreste sa fie cazat pentru personalizarea serviciilor.

 

 

 

Solutiile de acest gen sunt denumite solutii concierge fiindca permit ca un client sa poata face online urmatoarele activitati:

- sa-si rezerve din timp camera interactionand cu managementul camerelor propriu hotelului

- sa faca orice fel de plati si cumparaturi din hotelul respectiv si sa-si plateasca sederea sau cumparaturile online

- sa-si seteze planul media pentru momentul in care va ajunge la hotel

- sa comunice via internet cu personalul din hotel pentru orice fel de cerinte pe care le are

- sa-si configureze planul de agrement - SPA in functie de existentul in hotel, facand si programarile necesare

toate aceste solutii specifice presupun o serie de activitati care preced instalarea lor si anume o analiza clara a serviciilor pe care hotelul decide sa le puna la dispozitia clientlor

Dupa aceasta analiza si a modului in care hotelul comunica cu clientii lui se va trece la configurarea solutiei care in urma accesarii ei de pe telefonul mobil de catre client sa ii permita acestuia sa isi configureze toate serviciile conform cerintelor pe care le are.

Solutiile de acest gen au aparut pe piata datorit dorintei unei parti a clientilor de a-si configura ei insusi conditiile in care doresc sa fie primiti. De asemenea acest gen de aplicatii usureaza rapoartele dintre hotelieri si clientii lor datorita faptului ca un sistem concierge poate fi online tot timpul, De asemenea un sistem de acest fel va putea coordona toate sistemele adiacente cu care comunica in mod permanent si aici ne referim aici la:

- sistemul de rezervari

- sistemele de furnizare a utlitatilor

- sistemele de urmarire a gestiunilor si a optimizarilor de stocuri

- sistemele de comanda de produse, materii prime si a urmaririi valabilitatii produselor

 

 

 

Solutiile de acest tip permit clientilor sa aiba acces la :

- monitorizarea sistemului de iluminat

- stabilirea nivelului optim de inclzire, ventilare si umiditate din camere

- accesul la grila de programe sau la sistemul intern de video propriu

- accesul la pagina web a restaurantelor sau barurilor din hotel si oferirea posibilitatii de comanda si plata direct din camera

Folosirea unor astfel de sisteme in paralel cu sistemele obisnuite de restaurant, hotel, SPA si alte modalitati de petrecere a timpului liber vor permite hotelierilor sa creasca in permanenta nivelul calitativ al serviciilor oferite.

 

 

 

Folosirea in paralel a sistemelor de tip Clientis pentru culegerea feedback-ului clientilor poate sa duca la o rafinare si mai mare a modului in care operatorii din hotel pot interactiona cu clientii.

Existenta unui canal pasiv de comunicare intre client si operator duce cu siguranta la cresterea gradului de confort pe care clientul il are in hotel stiindu-se inteles de proprietar si putand comunica cu acesta in orice moment.

Acest tip de interactiune ese tot mai dorit atat de hotelieri care isi pot asigura clientii cu un grd tot mai ridicat al calitatii serviciilor cat si de clienti cre isi vor vedea intimitatea mult mai protejata, nemaifiind obligati sa fie nevoiti sa interactioneze cu personalul cu care pot avea interactiuni de diferite feluri.