gallery/bioeuro sigla

va gasim solutia software optima pentru cerintele voastre

 

Bioeuro - Consultantul TAU pentru solutii software

 

Firma a fost fondata in anul 2000 si de atunci oferim clientilor nostri solutiile software de care acestia au nevoie. Fie ca sunteti in domeniul FMCG -distribuitor al unor producatori mondiali, fie ca aveti un magazin de detaliu, un recrutor care cauta personal adecvat, un hotelier care doreste sa-si serveasca mai bine clientii pe carei ii are, toti pot gasi aplicatiile necesare apeland la noi.

 

Suntem axati pe mai multe directii, care au toate ca scop principal automatizarea activitatilor repetitive. Vorbim aici de solutii mobile pentru vanzari, activitati depozit, marketing, optimizare fluxuri de munca, activitati tip Horeca, activitati de recrutare, evaluare personal. Mai oferim solutii psihometrice pentru evaluare clinica sau nonclinica pentru psihologi sau psihiatri sau firme de recrutare. 

 

Clientii nostri sunt distribuitorii de produse alimentare, fabricanti de paine sau alte produse tip food, care opteaza pentru solutii mobile de automatizare a vanzarilor care utilizeaza echipamente mobile de tip smartphone sau tablete. Acestia au la randul lor depozite in care identificarea produselor pe baza codurilor de bare este esentiala fiindu-le utila la inventare, receptii produse sau compunere comenzi.

Produsele distribuite in piata primesc din partea clientilor calificative care cu cat ajung mai repede la producatori cu atat este mai bine. Vorbim aici de calitate, gramaje, preturi, prezenta in piata, pareri in urma folosirii lor etc. Feedbackly este o solutie care pune in contact direct utilizatorii cu producatorul permitandu-i acestuia sa inteleaga ce vor clientii de la el si sa faca modificarile necesare in cel mai scurt timp. Fiecare dintre noi stie ce inseamna lipsa feedback-ului si ce probleme ne creaza necunosterea lui in timp util. 

 

Personalul din firme este de asemenea un subiect sensibil. Trebuie sa fim in permanenta in contact cu el si aici putem folosi sistemele de comunicare pasiva de tip survey pe care le putem publica in mediu offline sau online si trebuie de asemnea sa stim daca echipele nostre sunt in echilibru sau nu si ce anume le afecteaza. Aceste situatii plus inlocuirea unui om care pleaca din firma noastra ne pun intr-o situatie delicata fiindca pana acum nu existau instrumente pentru realizarea acestor situatii. Feedback 360 ne arata cat de sanatoase sunt relatiile din firma noastra si daca cineva este nepotrivit va fi indicat imediat dupa testare. Cei care vor sa lucreze cu noi de acum inainte vor putea sa dovedeasca spusele lor cu ajutorul testelor de abilitati. De asemenea caracterul celui angajat va putea fi descoperit folosind testele de caracter. Asa ne vom asigura ca in echipa nu vor fi oameni care sa fie intr-o situatie cu potential conflictual care cu siguranta nu ne va ajuta in indeplinirea tintelor noastre.

 

In domeniul Horeca oferim o paleta completa de solutii - de la solutiile clasice de automatizare activitate restaurant, hotel care folosesc echipamente specifice si care pot fi interfatate cu solutiile de gestiune folosite de clienti pana la solutii de nisa pentru evaluarea parerilor clientilor inainte ca acestea sa fie varsate pe site-uri specifice ca testimoniale, la solutii de top destinate clientilor cu pretentii inalte. Ne refeim aici la rezervari facute de clienti, solutii personalizate de configurare sejur sau camere, comunicare online cu personalul, oferirea de posibilitati shopping online, acces la platforme media care pun in contact clientul cu informatia cautata etc.

 

Aceste produse sunt numai cateva din portofolul nostru. O mare parte din solutii sunt unice, dezvoltate la cerere sau solutii existente modificate la maximum pentru a face fata cererilor clientilor nostri.

 

Fiind in contact cu o mare parte dintre producatorii locali de software putem alege pentru Dumneavoastra firma potrivita care sa va dezvolte aplicatia pe care o cautati. Astfel, veti avea in noi un aliat permanent care va putea sa comunice cu furnizorii Dumneavoastra, care sunt cererile existente si ce anume doriti sa fie schimbat in procesele care se vor derula. Nici un furnizor nu va putea abuza de bunele voastre intentii in acest fel.

Experienta noastra de 18 ani in vanzarea acestor solutii ne propune ca un partener de incredere pentru clientii nostri. Experienta acumulata in implementarile facute pana acum ne permite sa evaluam corect o situatie, sa informam clientul corect asupra modului in care etapele se vor succeda, care vor fi punctele pozitive si la ce experiente negative se poate astepta.

 

Un singur lucru este sigur: vom fi alaturi de voi pana la functionarea corecta a solutiei alese sau comandate.